احمدرضادرویش:بهتر است سکوت کنم

احمدرضادرویش:بهتر است سکوت کنم
بانی فیلم آنلاین:احمدرضا درویش در خصوص اعترافات صورت گرفته به ساخت و پخش فیلم «رستاخیز» سکوت را برگزید.

احمدرضا درویش کارگردان فیلم  رستاخیز در خصوص اعتراضات جمعی از مردم و مراجع نسبت به نشان دادن چهر‌ه‌ اهل بیت(ع) به باشگاه خبرنگاران گفت: شرایط کنونی به گونه‌ای است که بهتر است سکوت کنم و پاسخی به اعتراضات ندهم.

وی در پاسخ به اینکه شما به عنوان کارگردان بهترین کسی هستید که می‌توانید در خصوص این فیلم صحبت کنید، عنوان کرد: من می‌دانم که باید به عنوان کارگردان فیلم پاسخی دهم یا صحبتی کنم اما بگذارید فعلا دوستان نظرشان را بدهند.

درویش با اشاره به اعتراضات اظهار داشت: اعتراضات اشکالی ندارد، من فعلا در این خصوص پاسخی نمی‌دهم.





*منبع:بانی فیلم

«رستاخيز» فرصتي ويژه براي من بود



گفت و گو با پوريا پورسرخ:
«رستاخيز» فرصتي ويژه براي من بود
بانی فیلم آنلاین:

بانی فیلم - گروه سينماي ايران-عظيمه کنعاني: «رستاخيز» هم در کاخ جشنواره سي و دوم به نمايش در آمد و با وجود مدت زمان غيرمتعارفي که داشت، هيچ يک از تماشاگران سالن نمايش فيلم را ترک نکردند، اتفاقي که براي بسياري از فيلم ها رخ داد. اين ساخته احمدرضا درويش، با همه نقاط ضعف و قوت اش شگفتي هاي زيادي دارد و يکي از آنها، بازي متفاوت پوريا پورسرخ است. در «رستاخيز» براي بسياري از کاراکترها حتي با وجود اينکه نقش کوتاهي دارند، از دوبله استفاده شده اما پورسرخ از معدود بازيگران اين فيلم است که صداي خود او را روي چهره اش مي شنويم و اين در حالي است که نوعي از پختگي در لحن او احساس مي شود که نشانگر تمرينات ويژه اش براي بازي در متفاوت ترين بازي کارنامه اوست. با او همکلام شديم و درباره چند فيلمي که در جشنواره دارد و به خصوص «رستاخيز» صحبت کرديم:

امسال در جشنواره پر کار بوديد.
- در «لامپ صد» به خاطر عشق و علاقه اي که به سعيد آقاخاني و محسن محسني نسب و حسن مصطفوي داشتم، بازي کردم. در حقيقت در جشنواره امسال من دو فيلم داشتم. يکي «رستاخيز» و ديگري «عاشق ها ايستاده مي ميرند» که براي مردم کردستان بود.
اول از فيلم شهرام مسلخي شروع کنيم و بازي در نقش يک جوان کُرد.
- «عاشق ها ايستاده مي ميرند» دو نقش ايراني داشت و من از همان موقع که فيلمنامه را مي خواندم خيلي دوست داشتم کاراکتر کرد را بازي کنم. او و نقشي که سروش صحت بازي کرد تنها شخصيت هاي ايراني فيلمنامه بودند. در سالن نمايشي فيلم را ديدم که همه هموطنان کردي ما چه کرد ايراني و چه کرد عراقي حضور داشتند و خدا را شکر رضايت داشتند. اينطور مواقع اولين موضوعي که پيش مي آيد اين است که بازيگر لهجه را به درستي در آورده يا نه؟ عادت هاي اين مردم به خوبي منتقل شده يا نه؟ همينطور جنس رفتارهاي اجتماعي نيز در درست منتقل شدن چهره مردم يک منطقه اهميت دارد. به نظرم شرمنده شان نشده باشم و همين خوب است.
به نظرتان ريتم فيلم قدري کند نشده بود؟
- چند روز پيش نقدي از مهرزاد دانش خواندم. او مطلب جالبي نوشته بود که در سينماي امسال ما بسياري از فيلم ها به سمت تقليد از يک نوع سينماي خاص رفته اند. اين در حالي است که پلان هاي کشدار حتي باب طبع من به عنوان يک بازيگر سينما هم نيست. من در اينجا از «عاشق ها ايستاده مي ميرند» صحبت نمي کنم. حرف من اين است که فيلم کشدار و بدون قصه محکم را هيچکس نمي پسندد. در فيلم «عاشق ها ايستاده  مي ميرند» من نقش پسر جواني را بازي مي کنم که تحصيل کرده است و ويژگي هاي خوب زيادي دارد. مردم کردستان مردمي عاشق هنر هستند و من حال و هوايشان را خيلي دوست داشتم. يکي از محاسن حضور در جشنواره اصلا همين است که از ديد يک کارشناس بازي تو بررسي مي شود. بعد از نمايش اين فيلم در برج ميلاد متوجه دوستان من در فيلم متوجه شدند بايد فيلم را دوباره تدوين کنند و من از اين بابت خوشحالم.  اين فيلم به جز در ايران در کردستان و انگليس هم اکران مي شود و حتي براي ترکيه هم صحبت هايي شده است. اين فيلم، به عنوان يک فيلم لوباجت ، فيلم سختي بود. محل فيلمبرداري ما منطقه خيلي سردسيري بود. اين فيلم ارزان تمام شده و منظور من از ارزان بودن اين نيست که از کيفيت کار کم شده باشد.
پس اين فيلم تان را با وجود اينکه يک فيلم لوباجت هست، دوست داريد.
- بله. من بعد از اينکه متوجه شدم «رستاخيز» در جشنواره امسال به نمايش در مي آيد، تصميم داشتم از حضور در فيلم ديگري پرهيز داشته باشم تا هيچ نقش ديگري با بازي من در رقابت با اين کاراکتر خودم قرار نگيرد. ما براي اين فيلم مدت ها دورخواني داشتيم و بعد مراحل مختلفي از تمرين ها را پشت سر گذاشتيم. آنقدر برايش زحمت کشيده بودم که دوست نداشتم رقيبي داشته باشد. با اين وجود در «عاشق ها ايستاده مي ميرند» بازي کردم چون يک گروه دوست داشتني آن را مي ساخت و راستش را بخواهيد بعد از اين تجربه خيلي از اقوام کرد خوشم آمد. تا پيش از آن هيچ ذهنيت خاصي از آنان نداشتم و پس از آن فيلم بود که به اين قشر از مردم علاقه ويژه پيدا کردم.
و اما رستاخيز . بازي در نقشي تا اين حد منفي جسارت فوق العاده اي مي خواست. اينطور نيست؟
- اين نقش که گذشته از منفي بودن، منفور بود. من براي بازي کردن نقش هاي منفي معمولي در فيلم هاي معمولي ديگر هم بازخوردهاي خوبي را نديدم. بازي در نقش منفي سخت تر هم هست. حالا توجه کنيد بايد يک نقش منفي را بازي مي کردم که هر ايراني فارغ از هر گونه دين و مذهب به آن شخصيت احساس خوبي ندارد و اين نفرت با گوشت و خون او عجين شده است. آقاي درويش اما جمله جالبي داشت. مي گفت تو وقتي منفي بازي مي کني، ثواب بيشتري مي بري. روزي که آقاي درويش از من دعوت کرد، حتي اگر تنها يک پلان هم به من مي داد، خوشحال بودم. او از کارگردان هاي مولف ماست که سينمايش هميشه مورد احترام ما بوده است. از «سرزمين خورشيد» گرفته تا «دوئل» و هر فيلم ديگري که کار کرده همه براي من ارزشمند بود و به «کيميا»ي او علاقه خاصي داشتم. من خودم را براي يک نقش کوتاه آماده کرده بودم و وقتي ديدم اين نقش را به من دادند خيلي خوشحال و هيجان زده شدم.  استفاده درست از چنين فرصت هايي است که بازيگرها را از هم متمايز مي کند. خدا را شکر براي من هم اين فرصت پيش آمد. «رستاخيز» اولين فيلمي بود که من از روز اول که بر صحنه آن حاضر شدم، مي دانستم قرار است چه کار کنم. در پيش توليد بسيار تمرين کرده بوديم و من دقيقا به همان چيزي که آقاي درويش مي خواست، رسيده بودم. از روز اول کاملا مي دانستم نقش چه نقشي است و با چه ابعادي. چه خصوصيت هايي دارد و .... اينها سواي تمرين هاي شمشير بازي و سوار کاري بود. وقتي بر سر صحنه حاضر شدم، کاملا ذهنم آماده بود.
قصه کاراکتر شما و پسر حر آدم را ياد «بن هور» مي اندازد. او هم در آن فيلم مقابل کسي قرار گرفت که در کودکي همبازي بچگي هايش بود. شما اساسا چنين نگاهي به اين قسمت از روايت داشتيد؟
- اگر بخواهيم با چنين ديدي به سينما نگاه کنيم در تمام فيلم ها يک پيش برنده وجود دارد و يک بازدارنده. من هم چنين ديدگاهي را براي خودم برجسته نکردم. از همان زمان که فيلمنامه را مي خواندم نقشم را خيلي دوست داشتم و فکر مي کردم حتما اتفاق خوبي در اجرا شکل مي گيرد و حالا خدا را شکر مي توانم بگويم تا حد زيادي محقق شده است. تعارف که نداريم. نزديک به سه ساعت در مورد واقعه اي فيلم ساخته شده که الان حتي يک کودک هفت ساله هم در موردش اطلاعاتي دارد. البته قرار هم نيست مستندي بسازي درباره چيزي که تاريخ شيعه به آن افتخار مي کند. بديهي است که همه فراز و فرودهاي آن را نمي توان در سه ساعت گنجاند. اين چيزي است که خود احمدرضا درويش هم در جلسه نقد و بررسي فيلم عنوان کرد. اميدوارم چنين اتفاقاتي را در سينماي آينده مان هم بيشتر ببينيم و ان شا ا... قهرمان هاي مذهبي و ملي مان را بيش از پيش برجسته کنيم.
آن حجم از خشونت اين کاراکتر را چطور براي خودتان دروني کرديد؟
- به هر حال من يک بازيگرم و وظيفه داشتم همه تلاشم را به خرج دهم. يک جاهايي از کار واقعا در مي ماندم که چه کاري بايد انجام دهم و راهنمايي هاي آقاي درويش بسيار کمک کننده بود. وقتي داشتم سکانس مربوط به شکست خوردنش را در فيلمنامه مي خواندم، مو به تنم راست شد و با خودم گفتم من چطور بايد اين نقش را در بياورم؟ بعضي از پلان ها با زماني در حد چند ثانيه تمرين زياد ما را ايجاب کرده بود. زحمت عمده اين کار بر عهده درويش بود و واضح است که نقش تا چه ميزان از من دور بود. بايد شهوت قدرت اين آدم را به اجرا مي گذاشتم و براي اين کار همه تلاشم را به خرج دادم.
به نظر مي رسد بسيار روي صداي خودتان کار کرده بوديد چون تفاوت آن با ديگر نقش ها به شکل وضوحي احساس مي شد.
- ما شش ماه تمرين داشتيم و بخش زيادي از اين تمرين ها مربوط به بيان مي شد. من براي هيچکدام از کارهايم تنبلي نمي کنم و به اين نقش هم به عنوان نقشي نگاه مي کردم که شايد ديگر شبيه آن را تا آخر عمرم بازي نکنم. من کاملا مطيع کارگردان هستم. من يک فيلم تاريخي ديگر هم بازي کرده بودم و آنجا هم دقيقا کارهايي را که کارگردان مي خواست انجام دادم. هميشه خواسته کارگردان را با خواسته خودم ادغام مي کنم و به يک خروجي مي رسم. در «رستاخيز» هم به همين شکل پيش رفت. جا دارد از حسن پورشيرازي و فرهاد قائميان و بابک حميديان خيلي تشکر کنم چون آنان نيز در تمام مدت خيلي به من کمک مي کردند. سبقه تئاتري قائميان و پورشيرازي و تمرين هاي بياني که به من دادند خيلي در کارم موثر واقع شد. البته وقتي داشتم دوره هاي بازيگري را مي گذراندم زير نظر اساتيد بزرگي مثل مهدي سلطاني تعليم ديدم. حتي ابايي ندارم بگويم سين و شين من خيلي مي زد و با وجود آن تمرين ها بود که مشکلم حل شد. جاي ديگري گفته بودم و اينجا هم عنوان مي کنم که «رستاخيز» کارگري من در سينما بود. آقاي درويش از هيچ صحنه اي به سادگي نمي گذشت و اين وسواس براي همه ما آموزش هايي در بر داشت.



*منبع:بانی فیلم

سانس‌های باقی‌مانده برای نمایش «رستاخیز» در جشنواره‌ فجر

سانس‌های باقی‌مانده برای نمایش «رستاخیز» در جشنواره‌ فجر
بانی فیلم آنلاین:فیلم سینمایی «رستاخیز» به کارگردانی احمدرضا درویش طی امروز و فردا (20 و 21 بهمن ماه) در سانس‌های مختلف سینمای مردمی به نمایش درمی‌آید.

به گزارش ایسنا، برنامه‌ نمایش این فیلم طبق اعلام جدول‌ جشنواره‌ فیلم فجر بدین شرح است:

یکشنبه ( 20 بهمن ماه)

سینما آزادی (شهرفرنگ) ساعت 14‌ (سینمای مردمی)

سینما سپیده (سینمای خانه سینما) ساعت 16

فلسطین 2 (نمایش بخش بین‌الملل ساعت 17 ‌

سینما پایتخت (سینمای شورای عالی تهیه‌کنندگان ) ساعت 18

فرهنگسرای اندیشه (سینمای شورای عالی تهیه‌کنندگان) ساعت 18

سینما ماندانا (سینمای مردمی) ساعت 20

سینما آفریقا (سینمای خانه سینما) ساعت 20

سینما فلسطین (1) ساعت 22 (سینمای مردمی)

دوشنبه: 21 بهمن ماه (سینماهای مردمی)

سینمای «تیراژه» ساعت 16

سینما فرهنگ(1) ساعت 20

سینما «زندگی» ساعت 21

سینما فرهنگ(2) ساعت 23

فیلم سینمایی «رستاخیز» به عنوان فیلم تاریخی، مذهبی و حماسیِ سینمای ایران مطرح است.

فیلمبرداری این فیلم از 16 بهمن 1388 همزمان با اربعین حسینی در شهرستان بم آغاز شد و پس از پشت سر گذاشتن بیش از 250 جلسه فیلمبرداری در شهرها و مناطقی چون بم، کلوت‌های شهدادِ کرمان، شاهرود، اصفهان، کاشان، فومن، شهرکِ پرندِ تهران و شهرکِ سینمایی دفاع مقدس به پایان رسید.

این فیلم به سه زبان و با سه نامِ متفاوت به نمایش درخواهد آمد؛ زبان اصلی «رستاخیز» فارسی است و به زبان‌ عربی دوبله شده ونسخه‌ای هم با زیرنویس انگلیسی از این اثر آماده شده است. «رستاخیز» نام فارسی فیلم است، «القربان» هم نام عربی و نام انگلیسی آن «حسین آنکه گفت نه» است.

تمام مراحل فنی فیلم «رستاخیز» پس از فیلمبرداری طبق قرارداد با شرکت انگلیسی «مولینر» منعقد شد و یک‌سال و نیم در استودیوی در لندن تحت نظارت احمدرضا درویش به سرانجام رسید.

طارق انوار تدوینگر معروف و نامزد دریافت اسکار برای فیلم «سخنرانی پادشاه»، «رستاخیز» را تدوین کرده است و استفن واربک آهنگسازِ برجسته و برنده اسکار نیز برای این فیلم که دو ساعت و 50 دقیقه است و بیش از یک ساعت و نیم موسیقی دارد، موسیقی ساخته است.تهیه‌کننده فیلم تقی علیقلی‌زاده است.

 

 

*منبع:بانی فیلم
 

معرفی نامزدهای بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر

معرفی نامزدهای بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر / «رستاخیز» در 11 بخش نامزد است

فرهنگ > سینما - هیات داوران مسابقه سودای سیمرغ سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر اسامی نامزدهای رشته‌های مختلف را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس اعلام مدیر ارتباطات سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر، نامزدهای دریافت سیمرغ در بخش های مختلف به شرح زیر است:

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه بصری:

۱.         سیدهادی اسلامی برای فیلم «چ»

۲.         بهنام خاکسار برای فیلم «طبقه حساس»

۳.         امیر سحرخیز و کامران سحرخیز برای فیلم «عصبانی نیستم!»

۴.         سایمون فریم برای فیلم «رستاخیز»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه میدانی:

۱.         رضا ترکمان برای فیلم «پنجاه قدم آخر»

۲.         حمیدرضا سلیمانی برای فیلم «چ»

۳.         حمیدرضا سلیمانی برای فیلم «رستاخیز»

۴.         زنده‌یاد محمدجواد شریفی‌راد و محسن روزبهانی برای فیلم «معراجی‌ها»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی:

۱.         سودابه خسروی برای فیلم «شیار ۱۴۳»

۲.         محسن دارسنج برای فیلم «همه چیز برای فروش»

۳.         سیدرسول سیدعربی برای فیلم «انارهای نارس»

۴.         محسن موسوی برای فیلم «رستاخیز»

۵.         مهرداد میرکیانی برای فیلم «قصه‌ها»

۶.         مهرداد میرکیانی برای فیلم «میهمان داریم»

 

 

*بقیه در ادامه مطلب...

ادامه نوشته

تک عکسی جدید از "پوریا پورسرخ" به همراه آندو تیموریان و خسرو حیدری و زامیاد سعدوندیان

http://distilleryimage7.ak.instagram.com/e4dbb76e919d11e38f2012ae38007ca3_8.jpg

 

*منبع:صفحه شخصی پوریا پورسرخ

پوریا پورسرخ:تماشاگر در انتخاب فیلم باهوش است

پوریا پورسرخ در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
"پوریا پورسرخ" گفت: حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های ایرانی اگر به منظور تبلیغات صرف باشد خود تماشاگر با توجه به باهوش بودن این امر را متوجه می‌شود.
 "پوریا پورسرخ" بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران گفت: من شخصا بیننده سریال‌های ترکیه‌ای نبودم و به همین دلیل نمی‌توانم در مورد کیفیت آنها اظهارنظر کنم اما معتقدم به جای قضاوت کردن در مورد این کارها باید در رقابت با آنها کیفیت تولیدات خود را بالا ببریم.
 
بازیگر سریال "ماتادور" افزود: باید دید خروجی تولیدات ایرانی با حضور بازیگران ترکیه‌ای چه خواهد بود تا در مورد آنها اظهار نظر کرد.
 
این بازیگر ادامه داد: اتفاق خوبی که در حال رخ دادن است حل مشکل بودجه به لطف مسئولان است که به تولید فیلم‌ها اختصاص داده می‌شود.   
 
وی اظهار داشت: با حل شدن مشکل بودجه اخیرا شاهد تولید کارهایی با تعداد قسمت‌های بالا هستیم مانند کار کیمیا که خود من در آن در حال ایفای نقش هستم.   
 

پورسرخ خاطر نشان کرد: مطرح شدن فیلم‌های ترکیه‌ای به نوعی رقابت محسوب می‌شود، به کار گرفتن بازیگران آنها در فیلم‌های ایرانی نیز اگر به ضرورت دادستان و فیلم نامه باشد مشکلی ندارد ولی اگر صرفا جنبه تبلیغاتی داشته باشد به اعتقاد من خود تماشاگر باهوش است و این را می‌فهمد.




*منبع:باشگاه خبرنگاران

گزارش تصویری؛نشست خبری فیلم«رستاخیز»

گزارش تصویری؛نشست خبری فیلم«رستاخیز»
عکسها:شراره سامعی،بانی فیلم
 
http://www.banifilm.ir/Content/1392/11/17/image/2-1-20142614255.jpg
http://www.banifilm.ir/Content/1392/11/17/image/2-1-201426142534.jpg
http://www.banifilm.ir/Content/1392/11/17/image/2-1-20142614263.jpg
http://www.banifilm.ir/Content/1392/11/17/image/2-1-201426142659.jpg
 
 
 
 
*بقیه در ادامه مطلب...
ادامه نوشته

سانس فوق‌العاده«خط ویژه»،«رستاخیز»،«چ» و «عصبانی نیستم» در سینماآزادی


سانس فوق‌العاده«خط ویژه»،«رستاخیز»،«چ» و «عصبانی نیستم» در سینماآزادی
بانی فیلم آنلاین:مدیر سینما آزادی گفت: شامگاه 18 بهمن ماه، فیلم‌های «خط ویژه» و «رستاخیز» در سانس فوق‌العاده به نمایش درآمد که با استقبال خوب مردم مواجه شد.

رضا سعیدی‌پور در گفت‌وگویی با ایسنا درباره‌ استقبال مخاطبان از سی‌ودومین جشنواره‌ فیلم فجر بیان کرد: در این چند روز استقبال از فیلم‌ها خوب بوده است، شامگاه گذشته فیلم‌های «خط ویژه» و «رستاخیز» در سانس فوق العاده به نمایش درآمدند که با استقبال خوب مردم مواجه شدند. در شب‌های قبل‌تر نیز فیلم‌های «چ» و «عصبانی نیستم» در سانس فوق‌العاده اکران شدند.

مدیر سینما «آزادی» افزود: معمولا سانس فوق‌العاده سینما «آزادی» از ساعت 24 شب شروع می‌شود و در ساعت دو بامداد تمام می‌شود.

سعیدی‌پور گفت: در این روزها که هوا هم سرد بود همچنان استقبال خوبی از فیلم‌ها شد و ما مردم را در بیرون از سینما نگه نداشتیم و همه را به داخل سینما که فضای گرمی بود هدایت کردیم، خوشبختانه کسی نبود که به سینما «آزادی» مراجعه کند و نتواند فیلم مورد علاقه‌اش را ببیند.






*منبع:بانی فیلم

معاون سیما «شیار 143» و «لامپ صد» را پسندید


معاون سیما «شیار 143» و «لامپ صد» را پسندید
بانی فیلم آنلاین:علی دارابی از فیلم های «شیار 143» ساخته نرگس آبیار و «لامپ صد» ساخته سعید آقاخانی ، به نمایش آمده در سی و دومین جشنواره فیلم و فجر تمجید کرد .

به گزارش روابط عمومی سیما ، معاون رییس رسانه ملی در امور سیما ، در گفتگو با نرگس آبیار «شیار 143» را یکی از مصادیق ناب سینمای دفاع مقدس دانست و گفت : پرداخت هنرمندانه و قصه باور پذیر این فیلم در کنار متن بسیار قوی این فیلم نامه و بالاخره بازی درخشان خانم مریلا زارعی در نقش مادر یک شهید جاوید الاثر ، مخاطب را به شوق می کشاند .

علی دارابی همچنین فیلم «لامپ صد» به کارگردانی سعید آقاخانی را تحسین کرد و آنرا به خاطر داستان واقعی ،  پرداختن به موضوع مهم ترک اعتیاد ، ریتم مناسب اثرو بازی و گریم متفاوت محسن طنابنده ، شایسته تقدیر دانست.

 




*منبع:بانی فیلم

تک عکس و نوشته ای از "پوریا پورسرخ" در باره سینمایی "رستاخیز"

 

#pouriapoursorkh#رستاخيز#بالاخره آرزوم بر آورده شد و فيلمي كه روزها انتظار اكرانش رو داشتم در جنواره امسال نمايش داده شد و خدا رو شكر خيلي با استقبال مواجه شد#ممنونم از همه اىنهايي كه خوشحالن از موفقيت فيلم #يه نقش منفي منفي منفووووورررررر#خدايا شكرت#ahmadrezadarwish#doomsday#💝


http://distilleryimage6.ak.instagram.com/2df255728eb311e3886712ac01958366_8.jpg

 

*منبع نوشته و عکس:اینستاگرام پوریا پورسرخ